EN

شهرداری در معرفی بیرجند به عنوان پایتخت کتاب ایران همکاری می کند

شهردار بیرجند گفت: با توجه به پیشینه تاریخی، فرهنگی و مذهبی شهر بیرجند، این شهر استحقاق تبدیل شدن به پایتخت کتاب ایران را دارد و این اقدام می تواند کمک بسزایی در ارتقای شاخص مطالعه در استان داشته باشد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری بیرجند؛ مهندس محمد علی جاوید روز گذشته در دیدار با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان که به همراه معاونین این اداره با حضور در دفتر شهردار بیرجند انجام شد، افزود: معرفی بیرجند به عنوان پایتخت کتاب اقدام ارزنده ای است که می تواند حمایت شهرداری بیرجند را به همراه داشته و با فراهم شدن زیر ساخت ها و انعقاد تفاهم نامه ای برنامه ریزی لازم برای انجام این امر صورت گیرد.

وی با اشاره به اقدامات شهرداری بیرجند در بحث فرهنگی ادامه داد: از بودجه امسال مبلغ 10 میلیارد تومان برای پروژه فرهنگسرایی که در حاشیه صیاد شیرازی در حال احداث می باشد در نظر گرفته شده که امیدواریم در سال جاری به بهره برداری برسد.

شهردار بیرجند با اشاره به اجرای برنامه ها و جشنواره های ملی جهت معرفی بیرجند در سطح کشوری در فرهنگسرای شهرداری عنوان کرد: پیشنهاد می شود از پروژه فرهنگسرا بازدید گردد و در صورت امکان در فازهای بعدی در حاشیه فرهنگسرا برای احداث سینما برنامه ریزی شود.

جاوید خاطر نشان کرد: در بحث گذر فرهنگی می توان در بخش تاریخی بیرجند برنامه ریزی کرد که در این زمینه شهرداری بیرجند خانه شوکت الملک را تحت عنوان نگین شهر بازسازی نموده است.

وی یادآور شد: دو نهاد فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری می توانند با انعقاد تفاهم نامه هایی هر جا زمینه‌ فعالیت مشترک وجود دارد، از آن برای خدمت رسانی به جامعه و شهروندان استفاده کنند.

شهردار بیرجند در ادامه با تشریح پروژه فرهنگسرا و روند انجام کار بیان کرد: تعاملات اجتماعی، کمک شایانی به بهبود فضاهای شهری می کند و فعالیت های اوقات فراغت می تواند در ارتقاء و سرزندگی محیط های شهری تاثیر بسزایی داشته باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز در این دیدار گفت: معرفی بیرجند به عنوان پایتخت کتاب ایران در آینده ای نزدیک ، نیازمند فعالیت های فرهنگی ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در سطح شهر، کمک شهرداری در تبلیغات و فضاسازی و انجام فعالیت های خلاقانه در راستای توسعه این فرهنگ است.

ناصر نبی زاده این دیدار را به منظور تعامل و همکاری دو جانبه دانست و اذعان داشت: هدف از گذرهای فرهنگی، احیای شهرسازی فرهنگ مدار و خارج شدن از فضای بسته و رفتن به سمت اجتماعی شدن فرهنگ و هنر است.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت فرهنگی و هنری مشترک ارشاد اسلامی و شهرداری بیان کرد: کارها با مشارکت و تعامل نتایج بهتری خواهد داشت پس هرچه تعامل و نزدیکی بیشتری بین ٢ دستگاه وجود داشته باشد، برنامه‌های متعدد فرهنگی و هنری با کیفیت بیشتری برگزار خواهد شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی تصریح کرد: ظرفیت‌های قابل‌ ملاحظه‌ای وجود دارد که با برنامه‌ریزی منسجم و مدون می‌توان از این ظرفیت‌ ها استفاده کرد تا شاهد اتفاقات خوبی در حوزه‌ فعالیت های فرهنگی و هنری در راستای سیاست ‌های دو دستگاه باشیم.

لازم به ذکر است مباحث “انتخاب بیرجند به عنوان پایتخت کتاب ایران”، “توسعه سینماهای استان” و “گذر فرهنگی” در این دیدار مطرح گردید.