جنب و جوش شهر برای مناسبت فرهنگی مهرماه
شهردار بیرجند گفت: مهر ماه مناسبت فرهنگی خاصی است که می بایست مورد توجه قرار گیرد و شهر در اول مهر جنب و جوش دیگری داشته باشد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری بیرجند؛ مهندس محمد علی جاوید در جلسه کمیته حمل و نقل درون شهری با محوریت ستاد استقبال از مهر ماه اظهار داشت: این جلسه با محوریت اقدامات دستگاههای عضو برای مهر ماه و فرصت انجام اقدامات مختلف برگزار شده است.
وی افزود: سالیانه اعتباراتی از محل منابع داخلی شهرداری برای حوزه ترافیک اختصاص می یابد لیکن با توجه به محدودیت اعتبارات و مشکلات زیاد موجود در این زمینه، باید به ترتیب اهمیت اقدامات مختلف در شهر انجام شود.
شهردار بیرجند اضافه کرد: آموزش و پرورش حداکثر تا ۱۵ شهریور ماه پیشنهادات آمادگی برای مهر ماه را برای برنامه ریزی، اولویت بندی و اجرا به شهرداری اعلام نماید.
جاوید یادآور شد: حفاری های نیمه کاره توسط شرکت های خدماتی، جمع آوری نخاله های ساختمانی و لکه گیری و ترمیم در مسیرهای مدارس سطح شهر انجام گردد.
وی با اشاره به انجام خط کشی ها شامل خط کشی محوری، نصب تابلو، نقوش محوری و … پس از تامین اعتبار اذعان داشت: تنظیف شهر، خیابان ها و معابر منتهی به مدارس، آذین بندی و توجه بیشتر به فضای سبز مدنظر قرار گیرد.
شهردار بیرجند بیشترین چالش مهرماه مربوط به سازمان حمل و نقل بار و مسافر را در زمینه سرویس های مدارس دانست که توجه به این بحث مورد تاکید می باشد.
به گفته جاوید لازم است نظافت ایستگاههای اتوبوس، توزیع بسته های فرهنگی در اول مهر ماه در اتوبوسها و فرهنگسازی، نشاط و شادابی، اجرای نقاشی های دیواری در مناسبت فرهنگی مهم مهرماه مورد توجه ویژه قرار گیرد.
معاون امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شهرداری بیرجند گفت: خط کشی گذرگاههای عابر پیاده با اولویت مدارس، اجرای سرعتگیر و سرعتکاه مقابل مدارس با توجه به درخواست مدارس و بحث ایمنی دانش آموزان و نصب علایم ترافیکی برای مدارس در دستور کار این معاونت برای مهرماه می باشد.
مهندس علی عدل با اشاره به دوره های آموزشی برای کارکنان این حوزه و تدوین و اجرای برنامه های آموزشی اذعان داشت: افزایش کمی و کیفی سطح خدمات حمل و نقل همگانی، شناسایی مدارس و مراکز آموزش عالی واقع شده در حریم محورهای اصلی و راههای پرخطر و تخصیص محل هایی به تبلیغات محیطی از دیگر اقدامات این حوزه می باشد.
وی یادآور شد: اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز پیش از بازگشایی مدارس، تسریع در حذف و برداشت چاله ها و گودال ها در مسیر مدارس، بازبینی در خط کشی های جلوی مدارس و رفع نواقص از اقدامات اجرایی حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری می باشد.
عدل در ادامه به سالم سازی سطوح حرکتی در پیاده روها جهت عبور دانش آموزان با تقویت رویکرد ایجاد تسهیلات برای دانش آموزان توان یاب و اجرای طرح پلیس مدرسه با همکاری پلیس راهور به ویژه در معابر با سرعت و تردد بالا اشاره کرد.
رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند نیز با اشاره به ساماندهی سرویس های دانش آموزی از ابلاغ سامانه سپند جهت پایش ناوگان دانش آموزی خبر داد.
مهندس یدالله غلامپور خاطر نشان کرد: سال گذشته ۱۰۸ دستگاه مینی بوس با متوسط عمر ۲۶ سال در زمینه جابجایی دانش آموزان فعال بوده اند که در سال جاری این تعداد به ۳۸ دستگاه با عمر زیر ۲۰ سال تقلیل یافته اند.
وی افزود: تقویت خدمات رسانی اتوبوسرانی به ویژه در محل هایی که کاربری های آموزشی زیاد است و شناسایی نقاط بحرانی و گره های ترافیکی در سطح منطقه و پیش بینی مسیرهای جایگزین در دستور کار قرار دارد.