امروز:۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۴۹

شهردار بیرجند: کارنامه مالی شهرداری را هر ۶ ماه یکبار به قضاوت مردم می گذاریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرمایه گذاری خرید ۸۰ دستگاه اتوبوس توسط شهرداری با تامین اوراق مشارکت به کمک دولت

شهردار بیرجند از جذب ۳۲ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری از طریق صدور اوراق مشارکت با کمک دولت توسط شهرداری خبر داد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری بیرجند، شهردار بیرجند به همراه معاونین و تعدادی از مدیران شهرداری، به مناسبت روز خبرنگار با حضور در ساختمان خانه مطبوعات استان، با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این مجموعه دیدار و گفتگو کردند.
شهردار بیرجند در این دیدار با تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگار شهید، صارمی و سردار شهید ناصری و همراهانشان، گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه قشری هستند که دغدغه آنها پیشرفت و توسعه جامعه و رفع مطالبات و نیازهای مردم است.
دکتر مهدی بهترین با ابراز خوشحالی از تعامل و همکاری شهرداری بیرجند در راستای افتتاح خانه مطبوعات استان، افزود: در این دوره از مدیریت شهرداری بیرجند سعی شده تا اطلاعات ما شفاف، به روز و کارآمد باشد و در این راستا، کارنامه مالی شهرداری را بر اساس قانون و آیین نامه معاملات شهرداری منتشر نموده و هر ۶ ماه یکبار به قضاوت مردم می گذاریم.
وی با بیان اینکه طی ۳ سال گذشته تلاش کرده ایم تا تحولی در امور شهری بیرجند به عنوان‌ شهر مرکز استان ایجاد کنیم، اضافه کرد: تحقق این تحول، نیازمند استفاده از سرمایه گذاری مردمی و دولتی است که حرکتی را در این راستا، آغاز کردیم و جذب ۳۲ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری از طریق صدور اوراق مشارکت با کمک دولت از جمله اقدامات شهرداری بیرجند در این زمینه است که عمده این سرمایه گذاری را به خرید اتوبوس اختصاص داده و برای خرید ۸۰ دستگاه اتوبوس با کمک دولت و از محل تامین اوراق مشارکت، سرمایه گذاری می کنیم.
دکتر بهترین تصریح کرد: برای احداث پارک آبی نیز قرارداد تامین ۶ هزار میلیارد اوراق مشارکت را با بانک عامل داریم.
وی با اشاره به اینکه شهرداری بیرجند معادل ۴ برابر بودجه عمرانی استان را در یک سرمایه گذاری جذب می کند، گفت: جذب بودجه های مشارکتی دولت بسیار سخت است و تا کنون مختص شهرداری های چند کلان شهر بوده اما شهرداری بیرجند در این دوره، به این پروسه وارد شده و قصد داریم جذب بودجه های مشارکتی و اوراق مالی دولت را در بیرجند به یک مطالبه عمومی تبدیل کنیم.
شهردار بیرجند با بیان اینکه در مقابله با معضلات اجتماعی از جمله تکدی گری و سدمعبر و…، شهرداری به تنهایی نمی تواند کاری از پیش ببرد، افزود: در بحث ساماندهی متکدیان، در یک طرح ضربتی چند روزه، ۱۶۲ نفر متکدی که اغلب غیر بومی بودند و اعتیاد به مواد مخدر داشتند را جمع آوری کردیم اما عدم همراهی سایر دستگاههای ذیربط و تکمیل نشدن چرخه ساماندهی، باعث شد تا این افراد مجددا به سطح شهر بازگردند و در بحث سد معبر هم همین طور است و با آنکه شهرداری ۷ مکان را برای استقرار دستفروشان مشخص کرده اما برای شهرداری به تنهایی امکان ساماندهی و هدایت دستفروشان به مکانهای مشخص شده، وجود ندارد.
وی اضافه کرد: در بحث جمع آوری سگهای بلاصاحب نیز غذادهی نامطلوب از سوی برخی شهروندان به این سگها، باعث ورود آنها به حریم شهر شده است و رسانه ها باید در این زمینه، فرهنگسازی نمایند.
مدیرعامل خانه مطبوعات استان نیز با قدردانی از عملکرد خوب شهرداری بیرجند در حوزه های مختلف به ویژه حوزه فرهنگی و از جمله در بحث اربعین حسینی، خواستار ارتباط بیشتر شهرداری با رسانه ها شد و گفت: کار شهرداری، کار بسیار سختی است و همه از شهرداری انتظار دارند و عملکرد خوب شهرداری باید در رسانه ها انعکاس داشته باشد.
محمود حیدری با اشاره به هزینه های سنگین رسانه ها، هر رسانه و هر چاپخانه را یک شاخص توسعه دانست و افزود: متاسفانه ۹۰ درصد رسانه های مکتوب استان حتی بعضا بعد از ۲۰ سال فعالیت، تعطیل شده در حالیکه این رسانه ها در رقابت با رسانه های کلان شهرهای کشور، رتبه های برتر کشوری کسب می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *