شهردار بیرجند گفت: شهرداری زمینه و زیرساخت ورود به قرن جدید را با اجرای جشنواره نگارستان فراهم می کند.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری بیرجند، محمد علی جاوید در دیدار با داوران جشنواره استقبال از بهار ۱۴۰۰ اظهار داشت: آیتم هایی شامل ورود به قرن جدید، شادابی و طراوت شهر به دلیل افسردگی ناشی از شرایط ویروس کرونا و آخرین سال دوره پنجم شورای اسلامی شهر، نوروز ۱۴۰۰ را متمایز می کند.
وی از برگزاری حضوری داوری آثار جشنواره با توجه به اهمیت این مساله اذعان داشت: امسال نیز تصمیم گرفتیم با فرصت کافی جشنواره ای در سطح ملی برگزار نماییم تا با انتخاب هیئت داوران مورد وثوق، طرح هایی برگزیده شوند که بدون اعمال نظر شهرداری، با در نظر گرفتن اعتبار مناسب و زمان کافی برای ساخت اثر، کار متفاوتی برای نوروز ۱۴۰۰ انجام شود.
شهردار بیرجند در ادامه از داوران خواست در صورتی که در بین آثار رسیده، اثری قابلیت استفاده به عنوان المان دائم داشته باشد را با نگاه ویژه ای رصد نمایند.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری بیرجند نیز اظهار داشت: جشنواره هنرهای شهری شهرداری بیرجند با عنوان نگارستان ۱۴۰۰ شامل ۴ بخش می باشد.
امیر ابراهیم زاده عنوان کرد: این جشنواره در سطح ملی برگزار و در بخش های یادگارها و المانها، دیوار نگارها، هنرهای محیطی و هنرهای نمایشی در حال داوری می باشد.
وی از برگزاری داوری به صورت حضوری به دلیل ارتقاء کیفیت انتخاب آثار خبر داد.
دبیر جشنواره نگارستان ۱۴۰۰ نیز در ادامه گفت: طبق آخرین آمار اخذ شده، بالغ بر ۶۰۰ اثر به این جشنواره راه یافته که بیشترین آثار دریافتی در بخش یادگار و المان ها می باشد.
صدرا افزود: پس از انجام داوری و انتخاب طرح های برتر، کمیته پشتیبانی و نظارت جشنواره بر کلیه امور نظارت داشته و به دلیل ارتقاء کیفیت آثار، به هنرمندان در مراحل ساخت اثر و … یاری می رساند.
گفتنی است داوران این جشنواره نیز بر انتخاب طرح هایی با قابلیت استفاده به عنوان المان دایم تاکید نموده و از برنامه ریزی بلند مدت با نگاهی متفاوت یاد کردند.
لازم به ذکر است پس از این جلسه، داوری آثار جشنواره نگارستان ۱۴۰۰ در سالن جلسات شهرداری بیرجند انجام شد.