ورود از طریق پنجره واحد دولت

امروز:۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۵۶

اشک‌های نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در بازدید از مرکز متکدیان شهرداری بیرجند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تحسین اقدامات شهرداری بیرجند در حمایت از آسیب‌دیدگان اجتماعی

🔻نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در ایران، خانم یومیکو، که به همراه معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان جنوبی از مرکز متکدیان مجتمع فوریت‌های خدمات اجتماعی شهرداری بیرجند بازدید می‌کرد، از اقدامات شهرداری در ساماندهی و حمایت از آسیب‌دیدگان اجتماعی شگفت‌زده شد.

🔻به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بیرجند، دکتر مهدی بهترین، شهردار بیرجند، با پیگیری‌های خود زمینه حضور نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل را در این مرکز فراهم کرده بود. وی در این بازدید به اقدامات مؤثر و ماندگار شهرداری در حوزه آسیب‌های اجتماعی، به‌ویژه ساماندهی متکدیان و اتباع اشاره کرد و گفت: «شهرداری بیرجند با تکمیل چرخه شناسایی، نگهداری، درمان، توانمندسازی و اشتغال آسیب‌دیدگان اجتماعی، گامی فراتر از وظایف خود برداشته است.»

🔻شهردار بیرجند همچنین با اشاره به کمبود امکانات ویژه بانوان در مجتمع فوریت‌های خدمات اجتماعی افزود: «در حال حاضر، ساختمان ویژه زنان در این مرکز وجود ندارد، اما با تخصیص سه میلیارد تومان عملیات احداث آن آغاز شده است و برای تکمیل به دو میلیارد تومان دیگر نیاز دارد. امیدواریم سازمان ملل در این زمینه حمایت لازم را ارائه دهد.»

🔻خانم یومیکو نیز پس از بازدید از ساختمان در حال احداث ویژه زنان، نمایشگاه صنایع‌دستی و تولیدات زنان سرپرست خانوار، و دیدار با برخی از زنان آسیب‌دیده، تحت تأثیر قرار گرفت و احساساتی شد. وی ضمن قدردانی از اقدامات شهرداری بیرجند در زمینه ساماندهی، حمایت و توانمندسازی آسیب‌دیدگان اجتماعی، متکدیان و زنان سرپرست خانوار، وعده داد که پیگیری‌های لازم را برای خرید صنایع‌دستی مددجویان و جذب کمک‌های مالی جهت تکمیل ساختمان در دست احداث این مرکز انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *