ورود از طریق پنجره واحد دولت

امروز:۱۷ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۲۱

برگزاری دوره آموزشی اطفای حریق برای نیروهای نگهبانی شهرداری بیرجند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بیرجند، مدیر اداره حراست شهرداری بیرجند با اشاره به اهمیت برگزاری این دوره گفت: «با توجه به کمبود نیروی انسانی در حوزه نگهبانی و لزوم تقویت توانمندی‌های این حوزه، با حمایت شهردار محترم، در این دوره از مدیریت شهری امکان جذب نیروهای جدید فراهم شد. این نیروها که از طریق بخش خصوصی جذب شده‌اند، نقش مهمی در ارتقای سطح ایمنی و حفاظتی شهرداری ایفا خواهند کرد. این اقدام به‌ویژه برای تقویت امنیت مناطق یک و دو شهری، سایت مدیریت پسماند، موتوری و فرهنگسراهای شهر بسیار حائز اهمیت است. در این راستا از همراهی و حمایت دکتر بهترین، شهردار محترم، تقدیر و تشکر می‌کنم.»

🔻وی افزود: «توجه به افزایش سطح آگاهی و مهارت نیروهای جدید برای کاهش خسارات احتمالی در مواقع بحران از اولویت‌های شهرداری بیرجند است. به همین دلیل، حراست شهرداری با همکاری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی، اقدام به برگزاری دوره آموزشی اطفای حریق برای این نیروها کرده است. این دوره آموزشی دو روزه با هدف کاهش دامنه حوادث احتمالی، افزایش آمادگی نیروها در مواقع اضطراری و ارتقای سطح ایمنی شهری برگزار شد.»

🔻وی ادامه داد: «این دوره آموزشی که به درخواست حراست شهرداری و با مربیگری یکی از مجرب‌ترین مربیان حوزه آتش‌نشانی، آقای محمدیان، برگزار شد، شامل بخش‌های نظری و عملی بود. در این دوره، شرکت‌کنندگان با مفاهیمی همچون شناخت انواع آتش، نحوه استفاده صحیح از تجهیزات اطفای حریق، اصول اولیه مقابله با حریق و مدیریت بحران در لحظات اولیه وقوع حادثه آشنا شدند.»

🔻وی همچنین با اشاره به استقبال نیروهای نگهبانی از این دوره، خاطرنشان کرد: «در این برنامه آموزشی که با حضور ۲۶ نفر از نیروهای نگهبانی برگزار شد، تلاش شد تا تمامی مباحث کاربردی و ضروری برای حفاظت فیزیکی و ایمنی اماکن شهرداری به طور کامل پوشش داده شود. شرکت‌کنندگان پس از پایان دوره موفق به کسب گواهینامه آموزشی شدند که این گواهینامه به معنای آمادگی بیشتر آن‌ها در انجام وظایف حفاظتی خواهد بود.»

🔻مدیر حراست شهرداری بیرجند در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی، اظهار امیدواری کرد که این دوره‌ها به صورت مستمر و با محتوای متنوع برگزار شود. وی گفت: «ایمنی و آمادگی نیروهای حفاظت فیزیکی یکی از عوامل کلیدی در مدیریت بحران‌ها و حفظ امنیت در حوزه شهری است. از این‌رو، برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های تخصصی دیگر از جمله مدیریت بحران، امداد و نجات، و ایمنی در برابر زلزله در دستور کار قرار دارد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *