ورود از طریق پنجره واحد دولت

امروز:۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۴۷

برگزاری یکصدمین ملاقات مردمی شهردار بیرجند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بیرجند، صدمین جلسه ملاقات مردمی شهردار بیرجند در دوره کنونی مدیریت شهری برگزار شد. در این نشست، دکتر مهدی بهترین به همراه جمعی از معاونین و مدیران شهرداری، ضمن پاسخ‌گویی به درخواست‌ها و مطالبات شهروندان، دستورات لازم را صادر کرد.

🔻شهردار بیرجند در این جلسه در پاسخ به درخواست‌های مکرر پیرامون انتقال صنوف آلاینده به خارج از محدوده شهری اظهار داشت: شهرداری بیرجند نزدیک به ۳۰۰ قطعه زمین را در قالب طرح سایت صنوف آلاینده با قیمت بسیار مناسب در اختیار اتاق اصناف قرار داده و در این زمینه به وظایف خود عمل کرده است.

🔻وی افزود: تاکنون حدود ۷۰ درصد از عملیات آماده‌سازی این سایت انجام شده و اینکه چرا صنوف به محل جدید منتقل نمی‌شوند، سؤال ما نیز هست.

🔻دکتر بهترین در پاسخ به یکی دیگر از مراجعین درباره برخورد با تخلفات ساختمانی تأکید کرد: شهرداری بدون استثناء با تخلفات ساختمانی برخورد می‌کند، اما در کمیسیون ماده ۱۰۰ نه عضویت دارد و نه حق رأی.

🔻وی همچنین در خصوص نصب چراغ‌های راهنمایی در تقاطع‌های سطح شهر، این امر را منوط به تصویب شورای ترافیک شهرستان دانست.

🔻شهردار بیرجند با اشاره به پروژه‌های عمرانی پیش رو اعلام کرد: بهسازی میدان آزادی، پارک آزادی و پارک صیاد در دستور کار شهرداری قرار دارد.

🔻در این جلسه مردمی، مسائل مختلفی از جمله جانمایی و واگذاری مکان‌هایی برای عرضه میوه، تعیین تکلیف اراضی و املاک بلااستفاده، پیگیری تخلفات ساختمانی، انتقال صنوف آلاینده و نصب چراغ‌های راهنمایی توسط شهروندان مطرح شد که شهردار بیرجند ضمن صدور دستورات لازم، توضیحات لازم را نیز ارائه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *