ورود از طریق پنجره واحد دولت

امروز:۱۱ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۰۴:۴۰

در یکصد و دوازدهمین جلسه ملاقات مردمی شهردار بیرجند مطرح شد: 🔻ورودی دوم مهرشهر در اولویت برنامه‌های شهرداری ، راه و شهرسازی باید همکاری کند / شهرداری آماده آسفالت معابر واجد شرایط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بیرجند، دکتر مهدی بهترین در یکصد و دوازدهمین جلسه ملاقات مردمی گفت: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر، شهرداری مجاز به آسفالت معابری با تراکم کمتر از ۶۰ درصد نیست که این تصمیم منطقی و کارشناسی است.

🔸️وی افزود: پیش از اجرای عملیات آسفالت، استعلام لازم از شرکت‌های خدمات‌رسان انجام می‌شود و به عنوان نمونه در محدوده خیابان ظفر، هر معبری که مجوز آن صادر شود، عملیات آسفالت نیز انجام خواهد شد.

🔸️شهردار بیرجند در ادامه با اشاره به طرح‌های تقاطع غیرهمسطح در سطح شهر تصریح کرد: بر اساس طرح جامع ترافیک، چند تقاطع غیرهمسطح پیش‌بینی شده است اما اولویت نخست ما اجرای ورودی دوم مهرشهر خواهد بود.

🔸️دکتر بهترین همچنین تملک اراضی پادگان و بازگرداندن ساختمان حاشیه شمالی میدان ابوذر (ابتدای خیابان شهدا) به املاک شهرداری پس از ۳۳ سال را دو اقدام مهم و ماندگار شهرداری طی سه سال گذشته دانست و افزود: این اراضی با هدف تغییر کاربری و الحاق به فضای سبز باغ شهرداری مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

🔸️وی خاطرنشان کرد: توافق‌هایی نیز با اداره‌کل راه و شهرسازی برای اتصال میدان خبرنگار به تقاطع خلیج فارس صورت گرفته و تأمین زمین معوض برای مالکان املاک واقع در مسیر پروژه، در حال پیگیری است.

🔸️در این جلسه، شهروندان موضوعاتی همچون آسفالت معابر، مشکلات کاربری اراضی، تخفیف و تقسیط عوارض، ایجاد فضای سبز در زمین‌های بلااستفاده، درخواست جذب نیروهای امریه و تأمین زمین معوض در پروژه‌های عمرانی را مطرح کردند که پاسخ‌های لازم توسط شهردار و مدیران شهرداری ارائه شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *