ورود از طریق پنجره واحد دولت

امروز:۲۸ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۰۳:۲۰

حضور دکتر بهترین ، شهردار بیرجند در شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی در دفتر نماینده معزز ولی فقیه در استان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حجت الاسلام و المسلمین عبادی: مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید اجرایی شود

🔰نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند، روز شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان، بر ضرورت استمرار جلسات، اولویت‌بندی مسائل فرهنگی و پیگیری مؤثر مصوبات تأکید کردند و گفتند: مصوبات شورا نباید صرفاً در جلسات مطرح و تصویب شوند، بلکه باید متناسب با نیازهای روز جامعه، قابلیت اجرا داشته باشند و در زمان مناسب عملیاتی شوند.

🔹ایشان با انتقاد از تعطیل یا نیمه‌تعطیل بودن جلسات شورا افزودند: با توجه به اهمیت مسائل فرهنگی، لازم است برای افزایش اثربخشی این مجموعه، فاصله برگزاری جلسات کاهش یابد و حتی یک یا دو جلسه در ماه برگزار شود.

🔹نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی، بازنگری در مصوبات گذشته را از اولویت‌های شورا دانستند و تصریح کردند: ابتدا باید مصوبات قبلی استخراج و با شرایط روز تطبیق داده شود تا موارد دارای اولویت مشخص و برای اجرای آن‌ها تصمیم‌گیری شود.

🔹حجت الاسلام و المسلمین عبادی با تأکید بر ضرورت تقویت رویکرد قرارگاهی شورای فرهنگ عمومی اظهار کردند: تصمیم‌گیری درباره مسائل فرهنگی باید بر پایه بررسی‌های کارشناسی و اولویت‌بندی دقیق انجام شود و دستگاه‌های مسئول نیز خود را ملزم به اجرای مصوبات بدانند تا فاصله میان تصمیم‌گیری و اقدام به حداقل برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *