ورود از طریق پنجره واحد دولت

امروز:۱۶ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۰۲:۳۴

فرمانده سپاه انصارالرضا(ع): شهرداری بیرجند با مدیریت خوب دکتر بهترین، مسیر پیشرفت و پویایی را طی می‌کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی در دیدار با شهردار و جمعی از معاونان و مدیران ارشد شهرداری بیرجند، با اشاره به ظرفیت‌ها و اقدامات انجام‌شده در این شهر، از آمادگی سپاه استان برای حمایت و پشتیبانی از مجموعه مدیریت شهری خبر داد.

🔸️به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بیرجند، سردار سرتیپ دوم پاسدار ناصر بهروز در این دیدار اظهار کرد: تصور من از شهر بیرجند با آنچه امروز مشاهده می‌کنم، متفاوت بود و این شهر زیبا، آرام و بدون ترافیک و با مهندسی شهرسازی مناسب ، حاصل تلاش شهردار و مجموعه همکاران ایشان در شهرداری است.

🔸️وی با اشاره به اینکه وضعیت شهر بیرجند نشان‌دهنده فرهنگ والای مردم این شهر است، افزود: شهرداری مجموعه‌ای است که از ابتدای صبح تا پایان شب در معرض رصد و قضاوت مردم قرار دارد و در بخش‌های مختلف امور شهری، عمرانی ، فرهنگی، اجتماعی ، حمل و نقل و سایر حوزه‌های مورد نیاز شهروندان فعالیت می‌کند؛ ضمن اینکه این نیازها روزبه‌روز در حال افزایش است.

🔸️فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی ادامه داد: حجم مجموعه اقدامات شهرداری در شهر بیرجند، نشان‌دهنده پویایی مجموعه شهرداری در حال حاضر است و این موضوع جای تقدیر دارد.

🔸️سردار بهروز با تأکید بر ضرورت تلاش مدیران و مسئولان تا آخرین لحظه مسئولیت و بدون توجه به حواشی، خطاب به شهردار بیرجند گفت: در شرایطی که برخی شهرداری‌ها گرفتار روزمرگی هستند، در شهرداری بیرجند انضباط مالی، عدالت‌محوری و فسادستیزی حاکم است و مدیریت شما در شهرداری و اداره امور شهری، «بهترین» است.

🔸️وی افزود: برای تحقق این موفقیت، قطعاً تیم خوبی در کنار خود داشته و دارید و ما نیز در سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با تمام توان، حمایت و پشتیبانی لازم را از مجموعه شهرداری بیرجند خواهیم داشت.

🔸️فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) در ادامه، همراهی و همکاری شهرداری بیرجند برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر «رزمایش ملی جانفدا» در آینده نزدیک را خواستار شد و بر ضرورت تقویت پایش تصویری در سطح شهر بیرجند تأکید کرد.

🔸️وی خاطرنشان کرد: در زمینه تقویت پایش تصویری شهر نیز در کنار مجموعه مدیریت شهری خواهیم بود.

🔹️در ادامه این دیدار، شهردار بیرجند ضمن تبریک انتصاب سردار بهروز و قدردانی از خدمات فرمانده سابق سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی، اظهار کرد: با سردار مهدوی، فرمانده سابق سپاه استان، ارتباط و تعامل نزدیکی داشتیم که حاصل آن، پیشرفت چشمگیر در سطح شهر بود و امیدواریم با توجه به سوابق کاری موفق و روحیه تعاملی و جهادی جنابعالی، این روند حفظ و تقویت شود.

🔹️دکتر مهدی بهترین با اشاره به مشارکت گسترده و حضور فعال مردم خراسان جنوبی در عرصه‌های مختلف، از جمله انتخابات، راهپیمایی‌ها و کمک به بازسازی عتبات عالیات با وجود محرومیت‌های موجود، افزود: فعالیت در شهرداری بیرجند در دوره ششم مدیریت شهری با سه رویکرد «شهرداری ارزشی، عدالت‌محور و فسادستیز» آغاز شد و هم‌قسم شدیم که فعالیت‌های خود را بر این سه محور استوار کنیم.

🔹️وی ادامه داد: خدا را شاکریم که با وجود مشکلات و موانع متعدد، توانستیم اقدامات و پروژه‌های بزرگی را در شهر بیرجند به سرانجام برسانیم.

🔹️شهردار بیرجند با اشاره به ارتقای اداره فناوری اطلاعات و مدیریت پسماند شهرداری بیرجند به «سازمان فناوری اطلاعات» و «سازمان مدیریت پسماند» به عنوان بخشی از اقدامات دوره ششم مدیریت شهری، گفت: شهرداری بیرجند را در سال ۱۴۰۰ با بودجه ۲۶۵ میلیارد تومان تحویل گرفتیم و این رقم با وجود شرایط اقتصادی، با هفت برابر افزایش، در سال جاری به ۲ هزار و ۷۰ میلیارد تومان رسیده است.

🔹️دکتر بهترین افزود: میزان اجرای عملیات آسفالت معابر سطح شهر نیز از ۶۳۰ هزار مترمربع در دوره قبل، به بیش از ۲ میلیون مترمربع افزایش یافته و تعداد رویدادهای فرهنگی نیز از ۸۵ مورد به حدود ۷۰۰ رویداد رسیده است. همچنین در حوزه‌های تملک و سرمایه‌گذاری، اقدامات قابل توجه و کم‌سابقه‌ای انجام شده است.

🔹️وی تصریح کرد: اخیراً «اطلس سرمایه‌گذاری شهر بیرجند» با هدف شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهر تهیه شده و در اختیار متقاضیان و سرمایه‌گذاران قرار خواهد گرفت.

🔹️شهردار بیرجند با اشاره به نخستین و بزرگ‌ترین پروژه سرمایه‌گذاری شهرداری بیرجند در دوره ششم مدیریت شهری، اظهار کرد: قرارداد این پروژه با ارزش یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان با عمران بسیج کشور منعقد شده و «مجتمع شهرآرا» با کاربری مسکونی، اداری و تجاری، با پیشرفت فیزیکی مناسب و سرعت مطلوب در حال احداث است.

دکتر بهترین در پایان گفت: پروژه احداث «میدان سپاه» نیز یکی دیگر از پروژه‌های مشارکتی شهرداری بیرجند با سپاه استان است که از بزرگ‌ترین میادین استان محسوب می‌شود و بیانگر نگاه ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به توسعه و آبادانی شهر بیرجند و خراسان جنوبی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *