ورود از طریق پنجره واحد دولت

امروز:۰۶ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۰۱:۰۶

✅️تأکید شهردار بیرجند بر عرضه میوه باکیفیت و ارزان‌قیمت در روزبازارهای شهرداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی به همراه مدیران تعاون روستایی استان و شهرستان با حضور در شهرداری بیرجند، با شهردار مرکز استان دیدار و گفتگو کرد.

🔸️به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بیرجند، در این دیدار مدیرکل جهاد کشاورزی استان ضمن قدردانی از اقدامات شهرداری بیرجند در واگذاری زمین و غرفه در روزبازارها برای عرضه میوه و تره‌بار، بر ضرورت تداوم این اقدامات در راستای تنظیم بازار و خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد.

🔸️شهردار بیرجند نیز با اشاره به حساسیت مدیریت شهری در موضوع تنظیم بازار، گفت: عرضه میوه و تره‌بار باکیفیت و ارزان‌قیمت برای مردم از اولویت‌های شهرداری بوده و در همین راستا، از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری اقدامات متعددی برای حمایت از میدان بار و روزبازارهای شهر انجام شده است.

🔸️دکتر مهدی بهترین افزود: شهرداری بیرجند ۳۰۰ مترمربع زمین در روزبازار غفاری و همچنین غرفه‌ای در روزبازار پاسداران را به‌صورت رایگان در اختیار جهاد کشاورزی قرار داده است، اما با توجه به اینکه تعهد اولیه مبنی بر عرضه میوه باکیفیت و ارزان‌قیمت به‌طور کامل محقق نشده، شهرداری قصدی برای تمدید قرارداد فعلی ندارد.

🔸️وی خاطرنشان کرد: شهرداری بیرجند روزانه حدود ۸۰ تن میوه باکیفیت و ارزان‌قیمت را در سطح روزبازارهای شهر عرضه می‌کند و در این مسیر با وجود چالش‌ها، همچنان در کنار مردم خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *